Perpetum Residence

Descriere Complex Perpetum Residence

Perpetum Residence II este noul proiect rezidential Perpetum din orasul Constanta, situat în zona Tomis Nord, în imediata apropriere a Spitalului Euromaterna si a Salii Polivalente.

Dupa finalizarea cu succes si vanzarea integrala a unitatilor locative din Perpetum Residence I din Tomis Plus, acum, la Perpetum Residence II, am gândit compartimentarea atât de eficient, încât nu vei simți nevoia să faci compromisuri.

Perpetum Residence II aflat in desfasurare, este situat in zona Tomis Nord, o zona la maxima cautare dupa cum este foarte bine stiut. Avantajul enorm detinut de Perpetum Residence II este localizarea in apropiere de Sala Polivalenta Constanta, proiect ambitios in derulare aflat in vecinatatea complexului, oferind tuturor celor interesati oportunitatea investitiilor pentru inchiriere la viitoarele evenimente sportive nationale, europene si mondiale cat si in vederea locuirii in zona cotata ca fiind cea mai buna din Constanta, avand in apropiere Statiunea/Plaja Mamaia, Parcul Tabacariei, Vivo Mall, City Mall, Spitalul Euromaterna,  cat si a numeroaselor institutii de invatamant primar, general, liceal si universitar, existente in zona.

Perpetum Residence II este cel mai nou, modern si exclusivist complex rezidential din Tomis Nord care iti ofera un stil de viata select, finisaje de lux, compartimentare spatioasa si dotari de ultima generatie. Perpetum II inseamna acces rapid catre toate punctele de interes ale unei vieti urbane, fiind aproape de birouri si spatii comerciale, institutii de invatamant si financiare, mijloace de transport in comun.

Perpetum Residence II ofera tipologii diferite pentru cele 32 de apartamente decomandate de 2 si 3 camere Suprafetele construite pentru apartamentele cu 2 camere sunt cuprinse intre 68,17 mp si 98,13 mp iar pentru cele cu 3 camere suprafetele cuprinse sunt intre 110,04 mp si 127,15 mp. Proiectul Perpetum Residence II defineste alternativa perfecta in care te poti bucura oricand de aer si soare. Va facem alegerea mai usoara prin gradul de comparatie superlativ al conceptului de locuinta.

Proiectul beneficiază de o parcare subterana si supraterana astfel încăt fiecare apartament are asigurat minim un loc de parcare si un procent de 15 parcări suplimentare pentru vizitatori.

Am incorporat caracteristici tehnice de foarte buna calitate, incepand cu fatadele, ferestrele si usile, peisagistica exterioara si calitatea echipamentelor inclusiv a finisajelor. Perpetum II propune un proiect S+P+6E construit pe o structura de beton armat.

Fiecare imobil se vinde și cu un loc de parcare conform regulamentului local. Prețul unui loc de parcare la subsol este de 11.500 € respectiv 8.500 euro la suprateran.

Apartamentele pe care le-am construit